Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Těstoviny, které si zamilujete

osmi vaječné těstoviny

Před více než deseti lety jsme začali vozit maďarské osmivaječné těstoviny, a ačkoliv od té doby uplynulo již tolik let, jsme rádi, že s hrdostí můžeme prohlásit, že kvalita, která nás tehdy oslovila mezi tolika výrobci v Maďarsku, zůstává stále stejná.

osmi vaječné těstoviny ze semolinyNudle jako od babičky

Osmi vaječné těstoviny, které v našich prodejnách nabízíme od samého začátku, jsou těstoviny z kvalitní pšeničné mouky. Jejich skvělá chuť, dobře držící tvar a žlutá barva jsou však známkou toho, že jejich výrobce používá při výrobě čerstvá vejce (nikoliv ta sušená či různé vaječné směsi). Kombinací osmi vajíček na kilo kvalitní mouky získáváme pocit, jako by tyto těstoviny byly podomácku dělané přesně podle receptu vaší babičky.

 

Barevné těstoviny pro snadné kouzlení v kuchyniochucené těstoviny bez umělých barviv

Jak se vyvíjíme my, tak se vyvíjí i nabídka těstovin, které pro vás z Maďarska vozíme. Jako první rozšířily řadu našich těstovin čtyř vaječné ochucené. Na rozdíl od některých dalších ochucených těstovin, ty, jež vám nabízíme, neobsahují umělá barviva či zvýrazňovače chuti a jsou připravované z kvalitní mouky, čerstvých vajíček a přírodní zeleniny či koření, které oněm těstovinám dávají jedinečnou chuť a barvu.

Stejně jako osmivaječné těstoviny se ani tyto nerozváří a drží krásně svůj tvar. Není tedy nutné se obávat, že i když je necháte o chvilku déle vařit, že se z nich stane „slepená hrouda čehosi“. Vaření s těmi těstovinami, snad opravdu zvládne každý. A s trochou sýra a kapkou oleje, vykouzlíte hravě na talíři úžasný požitek pro vaše chuťové pohárky.

celozrnné těstovinyNávrat ke kořenům je symbolem nové doby

Momentálně poslední novinkou v naší nabídce z řad těstovin, jsou bezvaječné celozrnné těstoviny ze špaldové mouky.

Špalda je surovina, která se pěstovala již před tisíci lety. Znali ji staří Egypťané, Římané a další národy. Ačkoliv se dostala na několik desítek let do pozadí, neboť vyšlechtěná pšenice byla z ekonomického hlediska praktičtější, lékaři ji považují za mnohem příznivější pro náš organismus.

Špalda obsahuje mnoho minerálních látek, vitamínů, bílkovin a vlákniny, čímž pomáhá našemu tělu se správným fungováním. Podle některých studií dokonce používání celozrnné mouky snižuje riziko několika nemocí. To stojí za to, celozrnné špaldové těstoviny vyzkoušet, ne?