Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Oslí salám

 
 

Oslí salám bez papriky. Trvanlivý salám s jemnou strukturou.

(Cena se může lišit v závislosti na váze)

Dostupnost Skladem
Cena 641,96 Kč bez DPH
719 Kč / kg    
Kód produktu U154
Kategorie Salámy
 

Složení: oslí maso (70 %), vepřová slanina, jedlá sůl, stabilizátor E450, koření, výtažek koření, hemoglobin bílkovina, zvýrazňovač chuti E621 a E635, bramborový škrob,  antioxidant  E300, aroma, barvivo E120, konzervant E250

Při výrobě bylo použito 94 g masa na 100 g produktu.

Výživové hodnoty (na 100 g produktu):

energie 1444 kJ/ 344 kcal

tuky 27,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 9,5 g

sacharidy 1,7 g, z toho cukry 0,8 g

bílkoviny 22,1 g

sůl 3,2 g

   
Země původu: Maďarsko
 

Podobné produkty

  • maďarský kulen, salám klobásového typu Kód: U081
    Kulen nepálivý
    Vyprodáno
    Kulen je druh salámu v přírodním střívku. Masová směs je obdobná té, co se používá při výrobě...

    409,82 Kč bez DPH 459 Kč
  • Pekelný salám (pikantní) Tip Kód: U080
    Pekelný salám
    Skladem
    Pekelný salám, ačkoliv může budit dojem, že je velmi pálivý, má jemně pikantní chuť. S jeho...

    472,32 Kč bez DPH 529 Kč
  • Salám ze stepního skotu Kód: U082
    Salám ze stepního skotu pikantní
    Vyprodáno
    Salám ze stepního skotu je salám plněný do přírodního žaludku. Každý salám je originál, jelikož...

    463,39 Kč bez DPH 519 Kč
  • chorizo mangalice Kód: U155
    Chorizo z mangalice
    Skladem
    Chorizo z mangalice má díky paprice, která do tohoto salámu neodmyslitelně patří, nádherný odstín...

    695,54 Kč bez DPH 779 Kč
  • Mangalice kulen Kód: U083
    Mangalice kulen
    Skladem
    Kulen z mangalice má díky paprice, která do tohoto salámu neodmyslitelně patří, nádherný odstín...

    445,54 Kč bez DPH 499 Kč
Maso oslí
Pálivost nepálivé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: