Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Prosím podívejte se:
Jak povolit JavaScript ve vašem prohlížeči
.
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete
ZDE
Zpět do obchodu
Přihlášení k vašemu účtu
Nemůžete vyplnit toto pole
Přihlásit se
Nová registrace
Zapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Registrace
Hungaro Delikates
Maďarské delikatesy pro vaši kuchyni
ESHOP
BLOG
POBOČKY
KARIÉRA
DÁRKOVÉ BALÍČKY
RECEPTY
VELKOOBCHOD
NAPIŠTE NÁM
Eshop
Dárkové balíčky
Uzeniny a masné výrobky
Mléčné produkty
Nakládaná zelenina
Koření
Těstoviny
Vína
Destiláty
Sladké a slané pochutiny
Paštiky a lunchmeaty
Hotová jídla
Dárkové předměty a poukazy
Více
Hledat
Přihlášení
Nákupní košík
Menu
Domů
/
Ostatní
/
Jak uvařit maďarskou tarhoňu (tarhonyu)
Jak uvařit maďarskou tarhoňu (tarhonyu)
Ingredience:
tarhonya
sádlo
cibule
vývar nebo voda
sůl
mletá sladká paprika
Postup:
V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme drobně pokrájenou cibuli (nemusí být), necháme ji
zpěnit a přisypeme tarhonyu.
Za stálého míchání je opražíme do světle žluta a po
částech podléváme osolenou vodou (vývarem) a dusíme přiklopené asi 15 minut.
Přimícháme v troše tuku rozmíchanou papriku.
Podáváme jako přílohu k hovězí
pečeni, dušenému hovězímu masu, doplněné saláty.
Předchozí článek
Další článek
Zpět
do obchodu
Zpět
do obchodu
Co potřebujete najít?
Hledat
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde.
Rozumím