Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Zelné listy

 
  • 1 z 2
 

Zelné listy najdou své místo v tepelné kuchyni. Jedním z oblíbených jídel ze zelných listů jsou zelné listy plněné mletým masem podávané například s rýží nebo i s chlebem. Zelí má v sobě mnoho vitamínů a minerálů. Ve vaší kuchyni Vám jistě pomůže vykouzlit mnoho rychlých a chutných pokrmů.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 86 Kč / 100 g
Cena 76,79 Kč bez DPH
86 Kč / kg
Kód produktu N039
Kategorie Nakládaná zelenina
Položka byla vyprodána...
 
Složení: zelí, kuch. sůl, paprika, antioxidanty: disiřičitan draselný, konzervant: (benzoan sodný)
Skladování: na temném a chladném místě
Tento produkt není tepelně zpracovaný.
   
Výživové hodnoty (na 100 g produktu):
energie 105 kJ/ 25 kcal
tuky 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 3,4 g, z toho cukry 2 g
bílkoviny 1,1 g
vláknina 2,5 g
sůl 2 g
   
Země původu: Maďarsko

 

 

Podobné produkty

  • pikantní čalamáda Kód: N009
    Čalamáda pikantní 800 g
    Skladem
    Čalamáda obsahuje kromě zelí i na jemno nakrájené papriky, okurky a další. Skvěle se hodí jako...

    79,46 Kč bez DPH 89 Kč
  • calamada Kód: N025
    Čalamáda 800 g
    Skladem
    Čalamáda obsahuje kromě zelí i na jemno nakrájené papriky, okurky a další. Skvěle se hodí jako...

    79,46 Kč bez DPH 89 Kč
  • nakládaná červená řepa Kód: N013
    Nakládaná červená řepa 800 g
    Skladem
    Naložená červená řepa Vás mile překvapí svou křehkou strukturou a jemnou chutí. V červené řepě...

    79,46 Kč bez DPH 89 Kč
  • nakládaný meloun Kód: N014
    Nakládaný meloun 800 g
    Skladem
    Nakládaný meloun svým vzhledem i chutí matně připomíná nakládané okurky, ale je mírně nasládlý....

    79,46 Kč bez DPH 89 Kč
  • Kysané zelí Kód: N044
    Kysané zelí 1 kg
    Skladem
    Kysané zelí je vhodné ke konzumaci buď samotné anebo jako součást různých pokrmů (od salátů, přes...

    66,07 Kč bez DPH 74 Kč
Pálivost nepálivé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: