Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Česnekový prášek v dóze 400 g

 
 

Česnekový prášek v uzavíratelné dóze.

Česnek je známým zdrojem antioxidantů. Mimo jiné jeho kladné vlastnosti patří i podpora našeho imunitního systému. Tento sušený mletý prášek můžete přidávat do jídla všude, kam česnek patří (polévky, omáčky, marinády, saláty a mnoho dalšího).

Dostupnost Skladem
Měrná cena 137,25 Kč / 100 g
Cena 490,18 Kč bez DPH
549 Kč / ks    
Kód produktu K130
Kategorie Mleté koření
 

 

 

Složení: česnekový prášek
Vyrobeno podle HACCP systému zpracování.
   
Výživové hodnoty (na 100 g produktu):
energie 610 kJ/ 149 kcal
tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 13,1 g, z toho cukry 1 g
bílkoviny 6,36 g
vláknina 2,1 g
škrob 0,3
sůl 0,05 g
   
Země původu Maďarsko

Podobné produkty

  • česneková pasta Kód: K168
    Česneková pasta 160 g
    Vyprodáno
    Česneková pasta je dochucovadlo vhodné do teplé i studené kuchyně. Své využití nalezne při...

    87,50 Kč bez DPH 98 Kč
  • česneková pasta uzená Kód: K114
    Česneková pasta kouřová 80 g
    Skladem
    Česneková pasta kouřová (uzená) je dochucovadlo vhodné do teplé i studené kuchyně. Své využití...

    71,43 Kč bez DPH 80 Kč
  • česnekový krém ke skle Kód: K169
    Česnekový krém 200 g
    Skladem
    Česnekový krém je dochucovadlo vhodné do teplé i studené kuchyně. Své využití nalezne při...

    106,25 Kč bez DPH 119 Kč
  • Nakládaný česnek Kód: N001
    Nakládaný česnek 290 g
    Skladem
    Česnek je bohatý na mnoho vitamínů a minerálů. Používá se jako prevence proti nejrůznějším...

    61,61 Kč bez DPH 69 Kč
  • gulášové koření v dóze Kód: K132
    Gulášová směs sladká v dóze 700 g
    Vyprodáno
    Gulášové koření, vhodné na přípravu gulášů a gulášových polévek.

    490,18 Kč bez DPH 549 Kč
Druh česnekové
Pálivost nepálivé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: