Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete
ZDE
Hungaro Delikates
Maďarské delikatesy pro vaši kuchyni
776 366 152
eshop@madarske-delikatesy.cz
Prosím, použijte minimálně 3 znaky!
Přihlášení
|
Registrace
Košík:
0 Kč
Váš nákupní košík je prázdný
Úvodní stránka
ESHOP
BLOG
POBOČKY
KARIÉRA
DÁRKOVÉ BALÍČKY
RECEPTY
VELKOOBCHOD
NAPIŠTE NÁM
Hodnocení obchodu
›
Hlavní jídla
›
Kotlíkový guláš
Kotlíkový guláš
Ingredience:
600 g hovězí plec nebo kližka
2 polévkové lžíce gulášového koření
2 kávové lžíce česnekového krému
2 polévkové lžíce mleté papriky
2 kávové lžíce pálivého paprikového krému
3-4 lžíce sádla
1 větší cibule
1 rajče
1 zelená paprika
500 g brambor
sůl
Příprava:
Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky.
Cibuli a česnekový krém promícháme se sádlem. Přidáme maso, orestujeme a sundáme z ohně.
Přidáme gulášové koření, sůl a mletou červenou papriku.
Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu.
Podlijeme s malým množstvím vody a vaříme.
Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu.
Podlijeme cca 3 litry vody (záleží na množství polévky).
Na konec můžeme dochutit 2 lžičkami pálivého paprikového krému.
Předchozí článek
Další článek
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde.
Rozumím