Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete ZDE
bližší informace k dopravě naleznete ZDE
Jelení klobása, která se pyšní pouze masem jelením, byla oceněna i v roce 2016 na veletrhu GastroFair Víno a Delikatesy, kde získala označení „TOP DELIKATESA“. Kromě jeleního masa klobása obsahuje i vepřový špek, jenž jí propůjčuje šťavnatější chuť. Tato klobása obohatí každé Vaše pohoštění a nebo doplní chuť kvalitního vína.
Lahůdková jelení klobása Tóalmási je polosuchá, tradičně vyzrálá, uzená klobása, která se vyrábí ze zvěřiny, vepřové slaniny, mleté papriky, česneku, marinády, kmínu a kuchyňské soli. Je konzervovaná přírodním kouřem.
Snadno krájitelné vepřové tenké střevo o průměru 30 mm, spárovaný do délky 15 - 18 cm.
V jeho vůni nelze nalézt žádné cizí vůně ani příchutě, pouze příjemně uzené, kořenité maso charakteristické pro daný typ výrobku.
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Maso: | jelení |
Pálivost: | nepálivé |
Složení: | jelení maso 70 %, vepřový špek, koření, směs koření, kuch.sůl, přírodní kouř, konzervant: dusitan sodný |
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny. | |
Tato klobása vyhrála ocenění "TOP DELIKATESA" na veletrhu GastroFair Víno a Delikatesy 2016 | |
Výživové hodnoty (na 100 g produktu): | |
energie | 1555 kJ/ 370 kcal |
tuky | 35 g, z toho nasycené mastné kyseliny 13 g |
sacharidy | <0,5 g, z toho cukry <0,5 g |
bílkoviny | 14 g |
sůl | 3 g |
Země původu: | Maďarsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.